Često Postavljena Pitanja

Sva deca koja su krenula u osnovnu skolu ili imaju barem 5 godina mogu slobodno da treniraju.
Ne. Aikido Dojo Yamato Nadeshiko prima nove polaznike svih 365 dana u godini. Nasi instruktori ce se pozabaviti svakim polaznikom pojedinacno dok on ne bude spreman da se prikljuci ostalim vezbacima.
Generalno ne, ali ako postoji posebna potreba ili zelja vezbaca mogu da se organizuju.
Nikada nije kasno. Aikido je vestina koja se moze adaptirati vezbacu i svaki vezbac je slobodan da vezba do svog limita. Ni jedan vezbac nije primoran da radi vezbe koje smatra previse teskim ili nije u fizickom stanju da ih podnese. Instruktori ce nastojati da stvore pogodnu atmosferu za rad za sve vezbace.
Svaki vezbac je slobodan da koristi obicnu majcu i trenerku umesto kimona, ako vezbac planira da trenira duzi period preporucuje se kupovina/nabavka kimona. Kimono (za Aikido ili Judo) olaksava vezbanje tehnika i pogodnija je oprema od majce i trenerke. Takodje su Vam potrebne i papuce kako biste dosli od svlacionica do sale. Zbog razlicitih krojeva i velicina preporucujemo savetovanje sa instruktorima pre kupovine kimona.
Nije potrebno, ako niste popunili na sajtu, neko od instruktora ce Vas pitati za potrebne licne podatke pri prvom treningu.
Aikido kao i svaka druga vestina nije za svakoga. Zbog toga u nasem dojo-u se clanarina placa tek nakon treceg prisustvovanog treninga. Dodjite probajte i uverite se da li je aikido za vas.

Članarina

Članarina Dojo

RSD1400/mesecno
  • Mesec Dana treninga
  • 3 Treninga nedeljno

Aikido Federacija Srbije

RSD1400/godina
  • Godisnja Clanarina u Aikido Federaciji Srbije
  • Mogucnost izlaska na polaganja
  • Besplatni treninzi u svim ostalim klubovima AFS *
  • Godisnji Bilten AFS

Učlani se

Spremni za nesto novo u vasem zivotu? Drago nam je sto ste nas odabrali da radimo zajedno. Ova upisnica nije obavezna. Ako zelite mozete samo da se pojavite na treningu. Preporucuje se da se javite nekom od instruktora pre dolaska.

Ime i Prezime:

Datum Rodjenja:

Adresa:

Telefon:

Prethodno iskustvo u vezbanju:

Kako ste saznali za nas:
Preporuka poznanikaPlakatReklama na internetuFacebookDrugo


Ostvarite vase ciljeve

Mi smo tu da vam pomognemo.

UPIS