MESTO VASEG NAPREDKA

Mi vam možemo otvoriti vrata ali vi morate proći kroz njih.

Na treninge treba dolaziti minimum 15 minuta ranije. Vežbači treba da se presvuku i slože strunjače. Smatra se normom da svi koji učestvuju u treningu pomognu prilikom slaganja strunjača na početku i na kraju treninga.

Par običaja koje treba da znate. Na početku treninga svi sedaju u seizu (sed na kolenima), gde se trening započinje sa kratkom meditacijom kako bi ispraznili misli i pripremili se za vežbanje. Nakon kog se vrši pozdrav prema kamizi i treneru. Isto tako na se radi i na kraju treninga, samo tada sa ciljem smirenja tela i uma nakon treninga.

Treninzi traju sat vremena (60 minuta). Kako bismo se bolje fizički spremili za trening i sprečili povrede na početku treninga imamo zagrevanje od minimum 20min. Ovde zagrevamo, rastežemo i pripremamo svaki deo tela. Prilikom zagrevanje takodje se vrše vežbe padova i manji delovi tehnika koji se kasnije mogu iskoristiti.

“ One does not need buildings, money, power, or status to practice the Art of Peace. Heaven is right where you are standing, and that is the place to train.”

MORIHEI UESHIBA • QUOTE OF THE DAY

SVAKI DAN JE NOVA ŠANSA

Škola velikih majstora

U našem dojou se radi Aikido stil koji su nam preneli najveći majstori Aikido-a, adaptiran za moderno doba. Aikido vam omogućava sledeće:

  • Borilačka veština sa ceo zivot.
  • Tempo koji vama odgovara.
  • Unapredjenje tela i uma.

Ostvarite vaše ciljeve

Mi smo tu da vam pomognemo.

UPIS